Destacat Ho Sabies? Notícies Tendències

El Ragnarok ja ha arribat. Des d’ahir a les 12 de la nit, els gamers de tot el món ja poden viure les aventures de Kratos i Atreus en el darrer enfrontament amb Thor i Odín en el que, segons les xarxes socials, ja és el millor joc de l’any. L’aventura de God of War: Ragnarok posa punt final a l’arc nòrdic de les aventures de l’espartà on hem vist una versió més adulta i madura del fantasma d’Esparta. No obstant això, Kratos no ha estat sempre així, i és que la seva història feta a quatre mans entre Santa Monica Studio i PlayStation es va començar a escriure el 2005. Des de llavors, seqüeles i preqüeles han explicat la seva història. Aquí, li posarem ordre per qui vulgui resseguir-la des del principi.

La primera part de la història de Kratos s’escriu en God of War: Ascension, un videojoc llençat en el final de l’etapa de la PS3, el novembre del 2013. En aquest, la història explica com Kratos, després de ser enganyat per Ares i assassinar els seus éssers estimats, es rebel·la contra el fins aleshores Déu de la Guerra. Les conseqüències d’aquesta rebel·lió van obligar l’espartà a treballar per la resta de Déus de l’Olimp grec, fet que es narra en el videojoc de PSP God of War: Chains of Olympus, del 2008.

El tercer és el primer, amb el que va néixer tota la saga. El God of War original, per a PlayStation 2 i creat el 2005, és el que va donar a conèixer la figura de Kratos al gran públic. Després dels treballs pels Déus, el fantasma d’Esparta rep l’encàrrec de matar Ares, fet que espera que li porti la pau que va perdre amb els enganys de la deidad de la guerra. La victòria sobre Ares eleva Kratos com a nou Déu de la Guerra, història que es narra en God of War: Ghost of Sparta, que torna a ser per PSP. Llençat el novembre del 2010, és el més familiar de tots, on l’espartà descobrirà com va arribar al món i què va passar amb el seu germà Deimos.

En God of War II (PS2-2007) les revelacions que té el Déu de la Guerra el fan perdre els estreps i Zeus es cansa d’ell, el traeix, i pràcticament l’aniquila, però no ho aconsegueix. Kratos torna amb tota la seva força virulència en God of War III (2009-PS3 tot i que té un remake per PS4) en el videojoc que tanca per complet l’arc grec de la vida del fantasma d’Esparta, Kratos es revenja de totes les traïcions patides pel panteó de déus hel·lènics.

Després de diversos anys de silenci, Kratos reapareix amb força en el seu primer títol exclusivament per PS4, God of War. Amb un nou sistema de joc, completament diferent al que s’havia vist fins ara, i amb un nou personatge, Atreus. El joc de l’any del 2018 va portar un Déu de la Guerra vivint al nord, en els dominis d’Odín, després d’haver abandonat Grècia acabat els fets del God of War III. Sense voler-ho, pare i fill es veuen immersos en una lluita amb el panteó viking per aconseguir dur les centres de la seva esposa, morta al començar al joc, on ella els va demanar. Després dels fets d’aquest, arriba el Ragnarok!

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply