Competicions Notícies Tendències VALORANT

Que el Valorant és l’eSport que ve, això ja és quelcom que ningú posa en dubte. I precisament, en aquest camí, el que cal que comencin a aparèixer són competicions nacionals de caràcter professional. A Espanya, aquest pas l’ha fet el partner de Riot, la Liga de Videojuegos Profesional, que ha anunciat aquesta tarda, mitjançant un comunicat de premsa, que es crea ‘Rising’ la primera lliga professional de Valorant al veí de baix. Aquest fet només fa que venir a reforçar la col·laboració que hi ha existent entre el grup Mediapro (propietari de la LVP) i Riot Games, el publisher i creador tant de League of Legends com de Valorant.

La competició està prevista que comenci ja el gener del 2022 i es farà en dues temporades: la de primavera, que anirà fins al març, i la d’estiu, de la que s’estan tancant les dates, però tot apunta a que s’iniciarà al maig per cloure al juliol. Quant als participants, aquesta estarà composta per 10 equips professionals, els noms dels quals es donaran a conèixer en els pròxims dies. Pel que fa al desenvolupament, i tenint en compte l’ajustat calendari, la primera temporada constarà de 9 jornades per donar pas a un play off on es classificaran els 6 primers. No es descarta que hi pugui haver descensos a la Lliga Radiant. La temporada d’estiu ja s’espera que es jugui a doble volta.

“Agraïm a Riot Games la confiança que ha mostrat en LVP per al desenvolupament de l’escena professional de VALORANT a Espanya. El creixement del joc, en tot just un any i mig de vida, és espectacular. Tanquem la Rising Sèries amb 4 milions d’espectadors acumulats i estem convençuts que el pas natural per a l’escena és consolidar una lliga professional a nivell nacional, tal com hem fet amb la Superliga de League of Legends”, ha explicat el CEO de la LVP, Jordi Soler.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Gràcies per la informació

Leave a Reply