Competicions Destacat Notícies Tendències

La Liga de Videojuegos Profesional ha anunciat la creació de les IMPACT Series by LEGION, la competició oficial d’Street Fighter VI que ha de permetre trobar el millor jugador del videojoc de lluita més popular del món, a la Península Ibèrica. La competició, que arrencarà el pròxim 20 d’agost, forma part del circuit oficial de Capcom, World Warrior, i atorgarà una plaça per a la Capcom Cup.

Per al CEO de la LVP, Jordi Soler, “és un honor apostar per IMPACT, una nova marca que agruparà accions i competicions dedicades a títols de lluita. I encara ens omple més de satisfacció posar-la en marxa amb les IMPACT Sèries by LEGION de Street Fighter 6, ja que el títol de Capcom és un referent per a diverses generacions de jugadors”.

El format
Les IMPACT Sèries by LEGION de Street Fighter 6 es compondran d’un circuit amb cinc tornejos puntuables en els quals podran apuntar-se jugadors d’Espanya i Portugal a través de www.start.gg. Les dates de competició seran: 20 d’agost, 17 de setembre, 1 d’octubre, 22 d’octubre i 12 de novembre i es retransmetran a través del canal de Twitch www.twitch.tv/impactlvp.

De la puntuació acumulada en els cinc tornejos sortiran els vuit millors jugadors de la competició, que passaran a disputar la gran final de les IMPACT Sèries, que es durà a terme de manera presencial el 26 de novembre a Barcelona i que també es podrà veure en línia en Twitch. El campió de la competició serà el representant d’Espanya i Portugal en la per a la Capcom Cup.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply