Notícies Tendències

La VRL Spain: Rising MediaMarkt i Intel, o el que és el mateix, la Lliga espanyola oficial de Valorant que organitza la LVP ha arribat a un acord amb el MEDAC, l’institut de formació professional oficial líder a Espanya, per tal de col·laborar en el creixement d’aquest eSport. Fruit d’aquest acord i Gràcies al Dream Team de MEDAC es podran saber quins han estat els jugadors amb millors estadístiques de cada jornada i, en conseqüència, quin és el millor equip de cada dia de competició.

El CEO de la LVP, Jordi Soler, ha volgut donar “les gràcies a MEDAC per apostar per LVP i, en concret, per la nova lliga de VALORANT, que serà una fita històrica en el sector dels eSports. Comptem amb una base d’espectadors joves i interessats en la formació, així que la proposta de cursos de MEDAC encaixarà a la perfecció amb la nostra audiència”.

Al seu torn, el CEO de MEDAC, Miguel Reinoso, ha dit que “a MEDAC apostem de manera decidida pel món dels eSports. Comencem en l’àmbit formatiu oferint màsters d’aquesta branca, i ara fem un pas més enllà i apostem per la LVP amb aquesta col·laboració en la nova lliga de VALORANT. Volem agrair també a la LVP la seva predisposició i aposta per la formació professional, que sens dubte serà clau per al futur de gran part del seu públic objectiu”.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Thanks Information

Leave a Reply