League of Legends Notícies Tendències

Avui aixeca el teló la Superliga 2022 de League of Legends, i ja des d’abans que es comencin a disputar les partides, ja se la pot qualificar de la millor de la història. El campionat ha sofert una transformació molt important amb l’entrada de gran capital i nous equips com el Barça, l’Squad Koi de Piqué i Ibai, o el Team Heretics (antic Cream Esports) no ha fet altra cosa que consolidar-se en el panorama internacional com una de les grans alternatives a la LEC.

El rival a batre, una temporada més, serà Giants, que tot sembla indicar que aquest any ja no compta amb el patrocini de Vodafone. No obstant això, l’equip que lidera Virgina Calvo ha aconseguit mantenir l’estructura i el seu jugador estrella, Th3Antonio. Debutaran avui, a les 10 de la nit, contra UCAM Tokiers, conjunt que va ser la gran revelació de la temporada passada i que ha patit una fuga important de talent cap als equips de nova creació.

La jornada inaugural serà d’aquelles que fan saltar espurnes. Un dels clàssics de la competició i dels més regulars al llarg de l’any passat, Movistar Riders, s’enfrontarà a les 6 de la tarda contra Team Heretics. L’anterior Cream Esports de Diego Soro, s’ha transformat de cap a peus amb la gran entrada de capital de la formació que té a TheGrefg com a cara més coneguda i que ara vol ser gran també competint en LoL.

Un altre dels duels més esperats és el de les 9 de la nit, on dos dels debutants amb més carisma encetaran la temporada. Es tracta de la nova secció de LoL del Barça, que té part de l’estructura del Betis de la temporada passada, i l’Squad Koi, que en la seva estrena ja va demostrar del que era capaç tot derrotant al Karmine Corp francès, un dels grans equips d’Europa.

La jornada es completarà amb dos partits més: G2 Arctic serà l’encarregat de donar la benvinguda al jove projecte dels bascos Bisions eClub i Mad Lions Madrid s’enfrontarà contra Fnatic TQ. Tots els partits es podran veure a través del canal de Twitch de la LVP. Facin les apostes, perquè l’espectacle està servit.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply