La nova versió de la Nintendo Switch (model OLED). / Nintendo
Nintendo Switch Notícies

Una de les novetats més esperades pels aficionats a Nintendo està a punt d’arribar al mercat, la nova i millorada Nintendo Swich (OLED). El nou prototipus de Nintendo sortirà a venda el pròxim 8 d’octubre, en poc menys de dues setmanes a 349,99 euros.

Entre les novetats que presenta s’hi troba la millora de la pantalla OLED, que a diferència de la tradicional LCD, aquesta no requereix retroil·luminació, per la qual cosa mostra les imatges utilitzant la llum que emet cada píxel de manera individual. A banda del pas endavant en el contrast de la imatge, la companyia amplia la pantalla de consola fins a les 7 polzades, tot mantenint la mateixa mida que la seva predecessora.

A més, el nou dispositiu de Nintendo també millora la funció sobretaula amb una obertura ajustable a les necessitats del jugador. La companyia ha decidit modificar la base del dispositiu incloent-hi dos ports USB, un HDMI per connectar-se al televisor i un nou port LAN per cable, el qual permet gaudir del joc en línia d’una manera més estable al televisor tot millorant la connectivitat a Internet.

Per cloure i acabar de rematar el nou format de la consola, Nintendo n’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge fins als 64 GB, el doble de la capacitat que disposa la seva predecessora. De la mateixa manera, la Nintendo Switch model OLED també ofereix la possibilitat d’ampliar la memòria a través d’una targeta externa, i també ha millorat els altaveus. Cal recordar que el dispositiu permet a l’usuari jugar en tres models de joc: a la televisió amb la connexió per HDMI, sobretaula amb el suport de la consola i el model portàtil.

En referència als comandaments, Nintendo Switch disposa de dos Joy-Con extraïbles, un a cada banda del dispositiu, però es preveu que molt pròximament la companyia japonesa presenti un nou comandament conegut com a model HAC-043, la caducitat del qual finalitza aquest divendres i que els rumors comenten que podria tenir una aparença semblant al de la tradicional Nintendo 64.
Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Nice Information

Leave a Reply