Un moment de la sèrie de Netflix, El juego del calamar. / Twitter
Notícies Sense categoria Tendències

L’exitosa i popular nova sèrie de Netflix, El juego del calamar, podria esdevenir un videojoc. Sí, el triomf de la producció audiovisual del creador coreà Hwang Dong-hyuk traspassa la pantalla convencional i, molt probablement, es transformarà en un videojoc interactiu. Segons apunten diversos experts en la qüestió, com Tom Henderson, fins i tot ja s’estaria començant a desenvolupar i aniria adreçat a les grans plataformes.

D’altra banda, tot i que jocs com Fortnite ja desenvolupen d’una manera molt tècnica els jocs de Battle Royale, els productors audiovisuals busquen donar-li la volta i treure un producte molt més realista i temptador pel jugador i l’audiència. Aquest és el cas de Fall Guys: Ultimate Knockout, on se’ns presenta un concurs on només pot quedar un guanyador. Se sospita que el nou videojoc seguiria aquesta mateixa línia, però amb un toc diferenciat, ja que tenint en compte la història que s’explica a la sèrie de Netflix no seria un repte, si no més aviat proves de superació amb centenars de jugadors en línia.

Pels qui no hàgiu vist l’exitós audiovisual de la plataforma de streaming narra la història de centenars de persones amb dificultats econòmiques que accepten una estranya invitació a un joc de supervivència. Els espera un premi amb milers de milions, però hi ha molt en joc, la seva vida. A més, Netflix ja està començant a pensar en la creació d’una segona temporada.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply