Destacat Legal Notícies Tendències

Una altra de les verticals més importants que s’abordaran en el marc del Global eSports Summit de Barcelona, el GES, és la situació legal i els reptes de futur en aquesta matèria. Per aquest motiu el bufet Casas & Lacambra ha organitzat una taula rodona per tal de veure el moment actual i cap on es tendeix. La moderarà la sòcia Laura Nieto, i comptarà amb els també socis Jose Piñeiro, Jose M. Llanos i Bojan Radovanovic.

Per tal de contextualitzar la taula, Nieto ha explicat que “la industria dels eSports està en constant creixement i evolució, i per tant, veiem que hi ha una creixent necessitat de serveis d’assessorament legal especialitzat en contractació, propietat Intel·lectual, m&a i estructures d’inversió/ finançament” A més a més ha apuntat que “l’objectiu de la taula rodona és conèixer el règim jurídic actual i els reptes legals que ha d’afrontar el sector”.

Quant a la situació a Andorra, la lletrada ha indicat que el país “ja disposa d’un marc legal que atorga seguretat jurídica al sector. Però, no oblidem que a diferència dels esports tradicionals, la figura del publisher és crucial. Per tant, crec q cal avançar en la materialització d’un pla estratègic que aporti visibilitat al país i oportunitats al sector”. Finalment, la sòcia de Casas & Lacambra ha dit que “el gran repte és com establir unes mínimes regles de joc o regulació sectorial per evitar la fragmentació, però sense arribar a una hiperregulació”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply