Destacat Notícies

La Supercopa obrirà el curs competitiu de LaLiga FC Pro, la nova denominació que ha rebut eLaLiga, després que EA Sports hagi passat a esdevenir el patrocinador principal de la lliga espanyola de futbol. El Real Betis i el RC Cèltic, campió i subcampió de la temporada passada, juntament amb l’Atlético de Madrid i Real Valladolid, campions de Copa i SuperCopa respectivament, es disputaran el títol de club campió de LALIGA FC Pro SuperCup l’11 de novembre. Serà un torneig de 1v1 segons el nou format competitiu d’EA SPORTS FC Pro, jugant-se 9 minuts per part, amb eliminació directa. Les semifinals es jugaran al millor d’un partit, mentre que la final es jugarà al millor de dos.La cita tindrà lloc dins del marc del Ubeat LIVE Barcelona, entre les 18.00 i les 21.00 hores. La retransmissió del torneig es durà a terme a través dels canals oficials de LALIGA FC Pro a Twitch, Youtube, TikTok, DAZN i LALIGA PLUS, des de les 18.00 hores del mateix 11 de novembre.

Alfredo Bermejo, director d’Estratègia Digital de LaLiga ha explicat que “aquesta temporada, igual que passa en LALIGA EA SPORTS i LALIGA HYPERMOTION, vindrà carregada de novetats significatives, també per a LALIGA FC Pro. És l’única competició espanyola oficial d’EA SPORTS FC 24, i esperem amb ànsies les millores substancials en l’ecosistema EA SPORTS FC Pro realitzades pel nostre patrocinador principal, que milloraran dràsticament les oportunitats i la visibilitat dels clubs durant tota la temporada. Per a nosaltres és fonamental adaptar-nos i avançar-nos a les peticions dels nostres seguidors, i aquesta temporada anirem un pas més enllà amb canvis en la competició nacional i també en la internacional”.

Per la seva part, Sam Turkbas, Commissioner d’FC Pro, ha explicat que “estic orgullós de donar-li la benvinguda a LALIGA a la nostra temporada inaugural d’FC Pro. Nostra partenariat amb LALIGA i amb els clubs de LALIGA participants exemplifica el nostre compromís d’oferir una experiència d’eSports de primer nivell per a fans i jugadors. Amb un nou format, la classificació directa dels millors clubs al primer FC Pro World Championship i el tan esperat retorn de la LALIGA FC Pro SuperCup, aquesta temporada serà la més emocionant fins a la data. Animeu-vos a romandre molt atents al desenvolupament de la competició i al coronament del pròxim Campió de LALIGA FC Pro”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply