Competicions League of Legends Notícies Tendències

La propera temporada de la Superliga de League of Legends va agafant forma. Si en les darreres hores es van definir els equips que la integrarien, avui s’ha conegut la renovació d’un dels patrocinadors principals de la competició. Així doncs la Liga de Videojuegos Profesional i la marca d’snacks Takis han anunciat que renoven l’acord de patrocini que els uneix, des del 2016.

De la unió entre les dues marques n’ha parlat el CEO de la LVP, Jordi Soler, que ha dit que “agraïm a Takis que, un any més, hagi renovat la seva confiança en la Superliga. Des de LVP creiem que és molt important que les marques facin apostes a llarg termini, generant continguts de valor per a la comunitat i per al producte, ja que sol ser garantia d’èxit”.

“Per a Takis suposa una gran satisfacció continuar apostant un any més per la Superliga de LVP i el sector dels eSports, on creem fermament que els nostres consumidors es troben còmodes amb un contingut d’allò més original i diferencial. Sens dubte, la pròxima edició farà vibrar a tots els fans del format mentre gaudeixen dels seus Takis de sempre” ha assegurat Carlos Tatay, VP de Màrqueting de la marca.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

molt bé

Leave a Reply