Notícies Tendències

Un dels dubtes que més hi ha quan es generen i es fan transaccions amb articles tokenitzats o amb NFT és la seguretat i les garanties que el què estàs adquirint és realment l’actiu digital que t’estaven oferint. Una de les empreses que ha apostat per resoldre aquesta problemàtica és Atyum. El marketplace, que té seu a Andorra, ha apostat per desenvolupar una plataforma on tots els diferents actius tokenitzats es pot saber d’on venen.

En paraules del seu CEO, Víctor Pérez, “tots els tokens que creem i que es comercialitzen, porten dins un blockchain que fa de notari, amb el que pots saber d’on ve, qui és el seu creador i si ha tingut algun tipus de modificació”. Dit d’una altra manera, sempre es podrà saber qui va fer i en mans de qui ha estat aquest actiu digital. Això és possible gràcies a la tecnologia que aporta by Evolution. “Nosaltres aportem tota la capa de seguretat que fa de la plataforma d’Atyum pionera. I això farà que l’actiu digital només sigui accessible per al propietari” explica el CEO de vy Evolutin, Ramon Cano.

Pérez té clar que cal treballar perquè el Principat esdevingui un país blockchain friendly i ha dit que “en això estem treballant”. Aportant el seu granet de sorra, Atyum és main partner del Blockchain World Tour que hi haurà els propers 1 i 2 d’abril a Sant Julià de Lòria. “Nosaltres al final, juguem a casa. Tenim tot el procés molt avançat i durant el congrés donarem més novetats. Per dates ens encaixa i és el moment de començar a fer soroll” ha dit el CEO de Atyum.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply