Una imatge promocional d'eFootball.
Notícies Tendències

Sembla ser que una versió millorada i realment competitia d’eFootball estaria a punt de donar-se a conèixer. Avui, Konami, mitjançant les xarxes socials dels simulador de futbol, ha donat a conèixer que el 14 d’abril llençaria un nou patch per a l’antic PES i que elevaria fins a eFootball 1.0. tot dient que “Continuarem actualitzant el joc per fer-lo encara més agradable per a tots, utilitzant els comentaris rebuts dels nostres usuaris. Per a la versió mòbil de eFootballTM 2022, també estem treballant intensament en l’actualització. Hi haurà més detalls en un futur pròxim”. Aquesta és la manera en que la firma nipona admet que no havia fet les coses bé en el desastrós llançament de la primera gran aposta free to play per a un simulador de futbol.

Quines són aquestes millores? Segons la mateixa web de Konami Espanya i després de reprogramar i el feedback amb els jugadors s’ha canviat:

Canvis en els controls de defensa i introducció de “Ordenar pressionar”
La majoria dels comentaris rebuts esmentaven la defensa. En concret, el difícil que és defensar i recuperar la pilota.
Després de revisar les prioritats en les jugades relacionades amb la defensa, s’ha decidit canviar la configuració predeterminada dels botons perquè la defensa sigui més intuïtiva. També introduir els comandos de pressió que estaven disponibles en lliuraments anteriors.
A més, s’ha afegit un nou comando, “Càrrega amb l’espatlla”, perquè puguis tractar de robar la pilota de forma més agressiva.

Pressió: Pressiona al rival que té la pilota per a intentar robar-l’hi.
Aparellament: Retrocedeix defensant contra el regateador rival mentre ajups el cos i et desplaces amb passos curts. També és efectiu per a bloquejar passis i trets.
Càrrega amb l’espatlla: Roba la pilota carregant amb l’espatlla al rival. És efectiu especialment quan al rival se li ha anat la pilota lluny del peu o està tractant de controlar-lo.

A part de la defensa individual, també s’ha revaluat els elements de la defensa en equip. Per això, s’ha implementat el comando “Ordenar pressionar”. A més de tenir a diversos jugadors perseguint la pilota, altres companys d’equip també treballaran en conjunt per a recuperar la possessió tapant les línies de passada i avançant la línia defensiva.

A més de les funcionalitats noves i modificades, s’han fet nombrosos canvis en altres elements fonamentals a l’hora de defensar amb la finalitat de brindar una experiència de defensa més intuïtiva i amb la resposta esperada.

Millores en les passades i el nou comando “Passada impressionant”
A més del relatiu a la defensa, també s’havien rebut molts comentaris sobre les passades. Bona part d’ells deien que les passades eren massa lents i que hi havia massa errors de passada no forçats. A la vista d’això, s’han realitzat millores enfocades a l’equilibri del joc i a la satisfacció amb els controls.

S’ha augmentat la velocitat general de les passades perquè el ritme dels partits coincideixi amb les millores relacionades amb la defensa. A més, s’ha implementat un mecanisme que aprofita el rebot de la pilota com a força d’acceleració. Això serà útil en donar una passada al primer toc, per exemple, ja que la velocitat de la pilota augmentarà a causa d’aquest mecanisme. Tots aquests canvis donen com a resultat un “ritme alt de les passades”, un element important en el futbol modern.

Quant als errors en les passades, s’ha deduït que es devien tant a les accions del passador com del receptor durant i després de la passada. Per això, s’ha corregit els següents punts:
– Millora de la presa de decisions quant a l’objectiu de la passada.
– Millora de la presa de decisions de la IA en rebre la passada.
– Millora dels moviments en rebre la passada.
Arran d’aquestes correccions, la freqüència amb la qual es produeixen errors no naturals en les passades ha disminuït substancialment.

A més, com un nou element per a gaudir encara més del joc de passades, s’ha afegit el comando “Passada impressionant”, que permet colpejar la pilota amb trajectòries especials, a més de manejar el ritme ofensiu i donar la passada de la mort.

Trajectòries de xuts addicionals per a una major satisfacció
Quant als xuts s’ha millorat concretament els 2 següents punts:
– Millora de la velocitat dels trets, amb èmfasis en el realisme i la satisfacció.
– Ajust del percentatge de trets que van a porta per a reflectir adequadament les circumstàncies del partit.

A més, s’està afegint una àmplia diversitat de xuts i trajectòries per a cada situació, com l’incisiu “Xut impressionant”. Això permetrà marcar gols de diversa factura.

Evolució estratègica a través de la millora dels regatejos
Quant als regatejos, s’ha millorat significativament els següents punts per a brindar una experiència gratificant en les situacions d’un contra un a través de moviments realistes:
– Millora de la precisió del seguiment de la pilota i de la resposta al joystick esquerre.
– Millora de la resposta a l’ús de Fer un esprint.
Altres millores funcionals inclouen una millor resposta i comportament de la pilota en usar el nou comando “Toc brusc”, així com formes més senzilles de fer les temptatives. S’espera que aquestes millores permetin gaudir d’una millor experiència cara a cara enfront dels defenses rivals.

Millor connectivitat en línia
Per a millorar l’estabilitat de les connexions en línia i reduir el nombre de partits declarats nuls, s’ha adoptat un sistema client-servidor a partir d’aquest lliurament.

Funcions addicionals d’Estratègia
S’ha implementat en Estratègia les següents funcions addicionals i modificacions amb la finalitat de recuperar algunes funcionalitats que es trobaven a faltar, així com per a solucionar alguns problemes:
– Funcions addicionals, com “Canviar formació”, “Instruccions individuals”, “Configuració automàtica”, “Tàctica secundària”, “Gestió de dades”, etc.
– Millora de la càrrega de processament per a una major velocitat de resposta.

Nova creació d’equips amb “Equip ideal”
Introduït anteriorment com a “Equip creatiu”, la manera de joc en el qual pots gaudir creant el teu propi equip s’afegirà com a “Equip ideal” i que no consisteix només a crear un equip amb els millors jugadors i directors tècnics.En aquesta manera es podrà elegir als jugadors i directors tècnics que vols fitxar i desenvolupar als teus jugadors per a adaptar-los al teu particular estil de joc, cosa que significa que tens una llibertat gairebé infinita per a modelar l’equip al teu gust.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply