ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

L’ACA eSports, la secció de Sim Racing de l’Automòbil Club d’Andorra, ha anunciat avui l’obertura de les inscripcions per a l’Academy. Cal recordar que aquesta és una de les tres potes del projecte iniciat aquest mateix any i que busca la formació en matèria de Sim Racing de joves amb habilitats i inquietuds per aquest eSport.

Un dels trets més importants de l’ACA eSport Academy és que els joves pilots comptaran, pràcticament, amb el mateix staff que tenen els pilots oficials de l’equip. És a dir, tindran una visió multidisciplinar i comptaran amb un coach esportiu, un psicòleg esportiu, una optometrista i una preparadora física, equiparant la formació dels futurs pilots amb la que fan els de la primera escuderia.

L’Academy va adreçada a joves a partir dels 10 anys i té la durada de tot un curs escolar, amb l’arrencada el 5 de setembre i el final de temporada el 30 de juny. Els futurs pilots tenen dos torns, dilluns i dimecres per una banda, i dimarts i dijous per l’altra, amb dues hores d’entrenament cada dia. Finalment, el cost és de 90 euros per als socis de l’ACA i 180 per als no socis.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply