ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing Tendències

L’ACA eSports, la secció de Sim Racing de l’Automòbil Club d’Andorra, prepara la selecció del pilot que representarà el país en els Jocs Olímpics de Sim Racing organitzats pel Comitè Olímpic Internacional. La cita per totes aquelles persones que vulguin optar-hi serà el pròxim dijous 27 d’abril, a partir de dos quarts de nou del vespre, al recentment estrenat Sim Center que l’ACA té a la seva seu corporativa, a Andorra la Vella.

Com ja va passar en els Jocs Olímpics de Tòquio, el simulador escollit per a les proves olímpiques serà el Gran Turismo, en aquesta ocasió en la seva setena edició, la més nova. Quant a la selecció que impulsa l’ACA eSports, el circuit escollit serà Deep Forest Raceway, mentre que el vehicle escollit serà el Toyota GR010. El pilot guanyador doncs, prendrà part en les Olympic Series, que tindran lloc entre el 22 i el 25 de juny a Singapur.

El procés de selecció en els diferents països es realitzarà de dues maneres. Mitjançant un sistema online mitjançant el PSN que PlayStation té habilitats en un total de 61 països i mitjançant sistemes propis, acreditats per la FIA, pels estats que no comptin amb aquest sistema, com és el cas d’Andorra. En aquest sentit doncs, el procés que es desenvoluparà dijous disposa de la plena homologació dels estaments internacionals.

Quant al desenvolupament de la qualificació, aquest constarà de dues parts. La primera serà uns entrenaments de 10 minuts, on els pilots podran testar el cotxe i el circuit. Després es donarà pas a una qualificació que també tindrà una durada de 10 minuts i aquí sí que els simracers es jugaran les garrofes i hauran d’aconseguir marcar el millor registre per a ser seleccionats. I qui sap si optar a ser el relleu de l’italià Valerio Gallo.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply