ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing Tendències

L’equip de Sim Racing de l’ACA eSports continua la seva bona progressió en la Liga de Escuderías, la competició on ja la temporada passada van aconseguir l’ascens a Segona Divisió. Ahir, en el circuit britànic de Donington Park van fer el seu debut Octavi ‘Kike’ Pisco i Frank Porté. Pisco va ser molt regular al llarg de tota la cursa i va finalitzar en sisena posició, aconseguint sumar 36 punts.

D’altra banda , Porté no va tenir la seva millor tarda i va patir alguna sortida de pista així com algun toc amb vehicles rivals. Aquests fets el van endarrerir força. Tot i això, el més jove de l’ACA eSports va aconseguir estar en zona de punts i en va aportar 4, sent 25è de la general.

Amb aquest resultat, l’escuderia aconsegueix millorar una posició i s’han situat en el setè lloc de la general, transitant per la zona tranquil·la. Els 99 punts que acumula, situen a l’ACA eSports 18 per sobre de la zona de descens, però a 40 de les places que donarien lloc a competir en la màxima competició de la LdE la temporada vinent.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply