ACA ESPORTS Notícies Sim Racing

L’Automòbil Club d’Andorra és una de les primeres entitats del país que ha vist clar que el futur passa pels eSports, i en el seu cas, més concretament pel Sim Racing. Així doncs durant el GESX que es va viure a la Massana la setmana passada, la cap de comunicació de l’ACA, Paola Pereira, va posar sobre la taula la importància estratègica del sector i com ja s’està emprant la tecnologia dels simuladors instal·lats al CEO d’Ordino per tal d’ajudar la preparació de curses en el món real a banda de totes les opcions competitives que hi ha en el virtual. Pereira va fer aquesta explicació durant la seva participació en la taula rodona ‘eSports: Avui i demà un ecosistema integral’ on a més a més va destacar la potencialitat del país en el camp dels esports electrònics i la importància que una entitat històrica com l’Automòbil Club d’Andorra si sumi, especialment amb el Sim Racing.

I l’ACA ja té casos d’èxit treballant amb aquest sistema. En aquest sentit, el cas de Raül Ferré, que està integrat en el programa de joves pilots de l’ACA és paradigmàtic. El massanenc ha experimentat una gran progressió que l’ha portat fins al segon lloc en la general final en la Categoria 2 del Campionat d’Espanya de Muntanya. Una fita que, en gran part, es deu a la feina feta des dels simuladors de l’ACA i a l’adaptació de les pujades al món virtual que fa el CEO del projecte, David Hidalgo.

A més a més, i en motiu de la commemoració dels 50 anys del Ral·li d’Andorra, l’Automòbil Club va rebre la visita del president de la FIA, Jean Todt, a qui se li va presentar tot el projecte que està desenvolupant l’ACA en relació amb el Sim Racing i els projectes que es volen afrontar de cara al futur, alguns dels quals poden anar precisament de la mà de la Federació Internacional d’Automobilisme.

El vicepresident de l’ACA, Patrick Pérez, el president de la FIA Jean Todt, el director general de l’ACA David Fraissinet amb el pilot Raül Ferré / ACA

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply