ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing

El projecte de l’Automòbil Club d’Andorra, juntament amb Crèdit Andorrà i Andorra Telecom, de crear tot un ecosistema dels eSports al país, en el seu cas entorn al Sim Racing, avança a passes de gegant. Després de començar a competir i poder estar presents en els FIA Motorsport Games de Marsella, l’ACA ha anunciat l’organització d’un campionat propi que ha de ser l’embrió del futur Campionat Nacional de Sim Racing.

Amb el simulador d’Assetto Corsa, un Porsche GT3 i el traçat japonès de Tsukuba el Winter Race que es disputarà aquesta tarda a Ordino dirimirà qui és el millor dels pilots que actualment estan sota el paraigua de l’ACA. Això vol dir que hi prendran part tant els del Team ACA eSport com els de l’Academy. A més a més, Mathieu Baumel, quatre cops campió del Dakar com a copilot de Nasser Al-Attyah i popular Sim Racer, també estarà a la sortida.

Els tres primers classificats s’enduran 300, 200 i 100 euros respectivament, mentre que Baumel ha anunciat que, en cas que sigui ell el guanyador, els diners aniran a una organització benèfica. Aquest “simulacre” com l’han batejat des del mateix Automòbil Club ha de servir de test per tal que durant el 2023 hi pugui haver un campionat nacional obert per trobar, d’aquesta manera, el millor pilot d’Andorra.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply