Notícies Tendències

La manera de jugar i afrontar els videojocs canvia cada dia que passa. Fruit d’això, Daniel Valdés, va idear una nova manera de jugar i que fos completament immersiva per a l’usuari. Abans que es parlés de metavers, l’equip del CEO d’Outer Ring va començar a treballar en aquest projecte, que englova tot allò que avui és tecnologia d’avantguarda: el metavers, el blockchain, el play to ern, la ciència-ficció i tot mesclat en un univers creat de zero i de dimensions infinites. Això és Outer Ring, que els propers dies 1 i 2 d’abril estarà present al Blockchain World Tour que es viurà a Sant Julià de Lòria. A banda, aquest cap de setmana, han deixat provar la primera versió a un grup de joves influencers entre els quals destacava una de les reines del Valorant, Sandra Cabeza ‘Leviathan’, i també Judith Aguilera o Carol Llanos.

L’ambaixador del joc a Andorra, Pedro Miranda, va explicar que “hem intentat traslladar a Outer Ring tot allò que és avantguarda i fet d’una manera atractiva i que permeti als usuaris poder decidir pràcticament tot sobre el seu avatar”. A més a més, el metavers creat a Navarra vol “oferir noves vies de negoci tenint en compte totes les possibilitats que la tecnologia ens ofereix” va afegir Miranda. Així doncs, el videojoc que serà free to play, oferirà diferents opcions per poder fer compres integrades al joc en dues monedes pròpies com seran el Galactic Quadrant, amb valor fora del joc, i l’exotoken, que només en té dins Outer Rinc, amb les que es permetrà la tokenització de pràcticament tot.

Però no només això. Aquest joc massiu on line vol traslladar al món real el que passi en aquell món virtual. “Tu imagina que hi ha una cadena d’hamburgueseries que obre una botiga dins el joc, i que les hamburgueses serveixen per recuperar stamina. Si te’n compres deu, i te’n sobren 3, doncs aquestes volem que te les puguin portar a casa i consumir-les” va declarar Miranda, posant un exemple d’opcions de translació del món virtual al món real.

El joc, que si tot segueix el seu curs, hauria d’estar disponible al mes de juny, ja ha despertat l’atenció dels inversors. “Venim de tancar dues rondes d’inversió. La primera sobre el model de negoci, en què es van aixecar sis milions d’euros en un mes. La segona van ser en 10 dies, on es van aconseguir uns altres sis milions d’euros”. Queda esperar el llançament del joc, però ja s’han començat a veure les primeres imatges de com serà l’univers dels anells ideat per Dani Valdés.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply