Notícies Tendències

La segona jornada de la Kings League va aconseguir doblar l’audiència de la primera jornada, gràcies a l’expectació que va crear el president, Gerard Piqué, quan va anunciar que debutaria un jugador, en actiu, de Primera Divisió. Sota el nom d’Enigma, i amb una màscara del mític lluitador de lluita lliure, va fer el seu debut qui tots els indicis apunten que és Nano Mesa, en el penúltim partit de la jornada, que va enfrontar Kunisport i Xbuyer. A més a més, en aquest matx es va viure el minut d’or que va aconseguir un pic d’audiència de 945.400 espectadors, i una mitjana de 558 mil. El resultat per Enigma i el seu equip no va ser pas el millor, ja que els del Kun Agüero, amb el debut de Saviola, es van endur el triomf 0-1.

Al capdamunt de la classificació hi ha un quàdruple empat, amb dues victòries cada equip, entre Kunisport, 1K FC, Saiyans FC i Ultimate Móstoles, que lidera per millor balanç golejador. Els de DjMariio tampoc van fallar ahir, i van aconseguir el triomf contra el Barrio per un ajustat 3-2. Per idèntic resultat va guanyar l’equip d’Iker Casillas, que es va desfer d’Aniquiladores, que continua sense puntuar (igual que Pio, Jijantes i Xbujer).

Qui es va refer de la desfeta de la primera jornada van ser els Porcinos, d’Ibai Llanos. Els rosa van aconseguir la primera victòria de la temporada després de golejar (5-3) amb un Raúl Lao en mode estel·lar enfront els Troncos. Per contra, qui no troba el camí, encara, són els Jijantes de Gerard Romero; ahir, els barcelonins van tornar a caure contra el Rayo Barcelona, de l’andorrà Spursito, que els va endossar un contundent 3-5.

El partit més disputat de la jornada, però, va ser el que la va tancar i que va posar cara a cara els Saiyans de TheGrefg i els Pio. El matx va ser el primer que es va decidir amb el “shootout”, la particular tanda de penals de la Kings League, que copia el model que tenia la MLS americana als anys 90 i que consisteix en u contra u entre porter i davanter, arrancant aquest últim des del mig del camp. Els Super Guerrers es van acabar imposant per ser colíders.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply