Destacat Notícies Tendències

Unes setmanes després que acabés la temporada de League of Legends amb les finals dels Worlds més vistes de la història, Riot ha fet públiques les audiències reals de l’esdeveniment. Segons ha publicat l’eSports Business Journal, hi va haver un total 73.860.742 Peak Concurrent Viewers (PCU), un augment del 60,33% respecte al 2020. Unes xifres que no fan sinó refermar la bona salut dels esports electrònics i el seu creixement en el context global. Pel que fa a l’audiència mitjana, aquesta també va tenir un increment del 32%, arribant fins als 30.604.255 d’espectadors.

Riot va fer públiques aquestes dades, recollides per l’EBJ durant una conferència de premsa al Chase Center de San Francisco (abans del partit de l’NBA entre Golden State Warriors vs Toronto Raptors) on hi van participar el president de Riot Games Esports, John Needham, i el cap global de LoL Esports, Naz Aletah.

Comparteix publicació:

Related Posts

2 Comments

[…] faltaven uns dies perquè es disputés la final de League of Legends a Reykjavík (Islàndia), Mastercard va llançar un estudi a Espanya sobre els eSports que […]

 by Adimas Setiawan in juny 12, 2022

Very Good ana gaming

Leave a Reply