Xbox 20 anys.
Notícies Tendències

Xbox ha assolit una de les fites més significatives de la seva història: arribar als 20 anys d’existència. Per celebrar-ho, la companyia ha anunciat, mitjançant un esdeveniment en streaming, l’ampliació del seu catàleg de jocs amb una setantena més de retrocompatibles, així com la posada a disposició de tots els usuaris de la beta multijugador de Halo Infinite.

Entre els principals títols retrocompatibles es troben títols com Star Wars Jedi Knight II; Star Wars: Starfighter; Otogi; F.E.A.R; les diferents entregues de Max Payne, o la saga de Dead or Alive, entre d’altres. El llistat sencer es pot consultar mitjançant la pàgina web del director de programació d’Xbox Live, Larry Hryb.

Tots ells s’ofereixen amb una major resolució ajustada a les característiques de cada consola i es poden jugar a 60 fps gràcies a una funció anomenada FPS Boost, que millora la taxa d’actualització original de manera automàtica.

Pel que fa a la prova gratuïta de Halo, permetrà als gamers poder jugar a la Temporada 1 del títol tres setmanes abans del seu llançament, ja sigui en Xbox Series X|S com Xbox One i PC. A més, el joc també està disponible a través del servei Xbox Cloud Gaming des d’aquest dilluns. La Temporada 1 de Halo Infinite inclou tots els mapes, les modalitats de joc bàsiques i el ‘Pase de batalla’, fet que representa una extensa prova gratuïta abans que el joc vegi la llum el 8 de desembre.

Amb la posada a disposició d’aquesta beta, l’empresa desenvolupadora, 343 Industries, pretén posar remei als possibles errors que puguin sorgir abans del llançament oficial. A més, Xbox ha assegurat en un comunicat que tots els objectes que els jugadors guanyin o comprin seguiran en els seus comptes de cara a la versió final.

El cartell de la Temporada 1 de Halo Infinite.
Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

[…] celebrava el passat 15 de novembre una de les fites més importants de la seva història arribant al 20è aniversari del llançament de la primera consola al mercat. Amb motiu d’aquesta fita, la companyia ha […]

Leave a Reply