ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

El passat 14 de març va arrencar la temporada oficial de la Liga Virtual de Escuderías, una de les competicions de Sim Racing més importants a Espanya que es disputen amb el simulador IRacing. Cal tenir en compte que la LVE aglutina alguns dels millors pilots del sector i que compta amb un sistema d’ascensos i descensos amb què premia o penalitza el resultat de les escuderies al llarg de tot el curs i compta amb un total de 4 divisions.

En la primera prova del present campionat de Primera Divisió, la victòria va recaure en MSI eSports, que es va imposar fent doblet en el traçat alemany de Nurburgring, sumant un total de 95 punts. El triomf va ser per Cristian Lamela (50 punts), seguit pel se company d’equip Gabi Montoro (45 punts). La tercera posició va ser per Dino FIlippa, de l’equip Aurys Racing Team; no obstant això, el zero de l’altre membre de l’escuderia deixa l’equip en la zona intermitja.

Pel que fa a la classificació per equips, la segona posició recau en el vigent campió, Obsidian Racing, que va aconseguir 43 punts, gràcies al 5è i 7è lloc de Fernando Antoli i Samuel Graña, respectivament. Zennith Sports tanca el podi per escuderies amb els 42 punts obtinguts per Jorge D. Garcia (4t) i Yago Martínez (22è). La propera cursa serà el 29 de març, en el brasiler circuit d’Interlagos.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply