Kirby
Destacat Nintendo Switch Tendències

El Nintendo Direct d’aquesta matinada ha confirmat la febre que hi ha per l’època de l’Antiga República d’Star Wars. Si fa unes setmanes Play Station anunciava un remake per PS5 de Knights of the old Republic, avui ha estat Nintendo qui ha fet públic que ha adaptat per la Switch la versió clàssica del popular KOTOR. El joc estarà disponible a partir de l’11 de novembre d’aquest mateix any.

Frame de Knights of the old Repuplic / Nintendo

Aposta pels clàssics
Un altre dels trets característics de les presentacions fetes, és la cura i la potenciació dels personatges clàssics de Nintendo. Un dels més estimats per al gran públic, Kirby, tindrà un nou joc que es dirà ‘Kirby y la tierra olvidada’ on la boleta rosa es trobarà en un món en ruïnes i immens, fet en 3D i llibertat per recorre’l. Tot i això, caldrà esperar fins la primavera del 2022 per poder-hi jugar.

El nou Metroid Dread que es podrà jugar a la Switch / Nintendo

A més a més, Super Mario Golf o Super Mario Party Superstar rebran actualitzacions que portaran noves modalitats de joc, així com nous personatges per jugar. En el retorn dels clàssics, també hi serà la caçarecompenses més famosa de Nintendo; parlem del videojoc Metroid, que tindrà una nova versió per Switch on es combinarà la investigació i l’acció. Des de la marca japonesa han apuntat que durant el mes d’octubre s’anunciarà un nou jugador de Super Smash Bros. tot i que no han donat més informació. Animal Crossing també tindrà nou contingut gratuït, que arribarà entre novembre i desembre.

En la mateixa línia cal buscar el joc que estarà disponible al desembre: Disney Magical World 2-Enchanted Edition, que recuperarà tots els mítics personatges de la factoria del ratolí més famós del món i contingut d’edicions anteriors.

Nova subscripció Switch Online
Una altra de les novetats que s’han presentat és la nova subscripció de Switch On Line, que estarà disponible durant l’octubre. La particularitat és que hi haurà disponibles per jugar nou jocs de la Nintendo 64 i una catorzena de la històrica rival de 16 bits de Sega, la Mega Drive. Així doncs, clàssics com Streets of Rage, Golden Axe o Super Mario 64 es podran recuperar. Per no perdre jugabilitat, Nintendo llençarà al mercat dos comandaments inhalàmbrics, rèpliques del de la N64 i la Mega Drive; tindran un cost de 49,99 euros.


Pel·lícula de Super Mario Bros
La nova pel·lícula de ficció de Super Mario Bros ja té veus. En el Nintendo Direct s’han anunciat els actors que donaran “vida” als personatges principals. Mario recau en Chris Pratt, mentre que la Princesa Peach serà Anna Taylor Joy, famosa per Gambit de Dama. Luigi serà Charly Day, mentre que el dolent Browse serà el carismàtic actor Jack Black.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply