ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

El Team ACA eSports comença a carburar. En la darrera cursa de la Liga de Escuderías, Kike Pisco, el pilot més experimentat de l’equip va aconseguir pujar al tercer graó del podi, després de completar una carrera espectacular. A més a més, cal destacar que el seu company d’equip, Helder Cerqueira, va obtenir una meritòria novena posició.

En acabar la cursa, Pisco ha comentat que “la carrera se’ns ha complicat una mica, perquè no hem aconseguit una bona posició de sortida”. El pilot ha afegit que “he sortit de la setena posició, però en la primera corba he pogut avançar 3 pilots i ja m’he posat quart”. Pisco tenia millors temps que el seu rival, i aprofitant l’aspiració l’ha aconseguit superar. Quan anava a ritme per agafar als dos primers classificats, problemes en el volant li han impedit lluitar per la victòria.

Per la seva part, Cerqueira va lamentar que “la cursa no va sortir com esperava”. El pilot no va aconseguir millorar durant la cursa la novena posició amb la qual va tancar la classificació. Cal ressenyar però que, fins a la darrera volta, rodava setè i una virolla en l’últim gir el va acabar relegant en aquesta novena posició. “Després de l’error, només quedaven quatre corbes per acabar i no vaig poder recuperar” va lamentar Cerqueira.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 14, 2022

Very Good podi per kike pisco e la liga de escuderias

Leave a Reply