FIFA Notícies

La nova temporada de l’eLaLiga encara no ha començat i ja té el primer incendi. DUX Gaming, la formació que té com a socis els futbolistes Thibaut Courtois i Borja Iglesias i el youtuber DjMariio, ha emés un dur comunicat contra la nova edició. “Amb les noves regles establertes per eLaLiga per la pròxima temporada, s’impedeix la participació de Gravesen, campió del 2019, Adriman, campió d’eLaLigaCup 2021, Daniel Aguilar, semifinalista de l’eLaLiga 2021” i afegeixen que “el canvi de normativa no es va comunicar mai ni als jugadors ni als clubs”.

Des de DUX afirmen que han mantingut diverses reunions amb la Liga per tal de poder resoldre aquesta situació i que “la resposta de la Liga ha estat rotundament negativa”. D’aquesta manera, tres dels millors jugadors que té Espanya no podran participar a la principal competició del país i que des de DUX Gaming “ja estem avaluant trobar oportunitats en altres països per als nostres tres jugadors”.

El tweet de DUX Gaming

La resposta de la Liga no s’ha fet esperar i en un comunicat afirmen que la reglamentació per a la temporada 2022 “permet només l’associació d’un club d’eSports amb un club de la Liga, sense limitació de jugadors” . A més a més, eLaLiga afirma que les modificacions van ser compartides amb total transparència al llarg del mes de juliol “amb els clubs de la Liga Santander i la Liga Smartbank que integren aquesta competició”. El comunicat clou posant en relleu que la seva intenció és “protegir la integritat de la competició i per últim promoure la igualtat entre els clubs de la Liga Santander i la Liga Smartbank que hi participen”. Sembla que la polèmica no ha fet més que començar les xarxes socials, a hores d’ara, és posicionen del costat de Gravesen i companyia.

La resposta d’eLaLiga
Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply