Destacat Notícies Tendències

Pluja de sorpreses la que es va viure ahir a la tarda, amb els quarts de final de la Kings League. Tres dels favorits a aixecar el títol de campió de l’split de primavera, Porcinos, Ultimate Móstoles i Kunisport van quedar eliminats. O el que és el mateix, Ibai Llanos, DjMariio i el kun Agüero no seran part de la final a quatre que diumenge es jugarà al Camp Nou.

La tarda de futbol al Cupra Arena va començar amb un dels partits més espectaculars del campionat: els Saiyans de TheGrefg contra Kunisport de Sergio ‘Kun’ Agüero. El cara a cara entre dos dels equips més estimats de la Kings League no va decebre a ningú i es va acabar decidint en el tram final gràcies a una carta de penal llençada pel resident (3-2). I és que amics, ja ho saben, al final TheGrefg, sempre guanya. Roger Carbó es va erigir com la figura dels cian i blanc i va anotar els tres gols del seu equip. En el segon quart de final, no hi va haver tanta història i els Troncos van guanyar el seu bitllet per al Camp Nou imposant-se per 4-2 a Xbuyer.

La primera bomba però va arribar a l’entrar al capvespre. Els Porcinos, d’Ibai Llanos, arribaven amb tot de cara per certificar una gran temporada (van ser segons de la fase regular) i classificar-se per la final a quatre. Davant seu, els Aniquiladores de Juan Guarnizo, que havien entrat a darrera hora a les eliminatòries, però que ja havien fet plans per al Camp Nou, com que Espe xuti el penal presidencial. Porcinos arribava al tram final del matx amb un avantatge de 2-1; però una bona jugada d’Aniquiladores va deixar a Galvany sol dins l’àrea que va rematar per empatar. Als penals, els de Guarnizo i Espe van estar més encertats i van noquejar els de Llanos, que es van quedar amb la mel als llavis.

Però, realment, l’explosió que ningú va veure venir va ser la de l’Ultimate Móstoles de DjMariio. Els de negre arribaven a les eliminatòries després de ser el gran dominador i campió de la fase regular. No obstant això, en el partit més decisiu de la temporada no van donar la talla i van ser, literalment, escombrats per el Barrio, que els va guanyar per 3-0. En acabar, el popular streamer del FIFA ho deia ben clar “estic destrossat”. Així doncs, els verds es creuaran amb els Saiyans, mentre que els Tronocs i els Aniquiladores buscaran un lloc a la final per l’altre costat del quadre. El desenllaç, diumenge al Camp Nou.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply