League of Legends Notícies Tendències

L’split de primavera de la Superliga de League of Legends és dels més igualats que es recorden. Fins a quatre equips hi ha al capdamunt de la classificació amb idèntics guarismes després de dues setmanes de competició: 5 victòries i 2 derrotes. Es tracta de Bisons eClub, los Heretics (la franquícia a la Superliga de Team Heretics), els recentment ascendits Rebels Gaming i el renascut Movistar Riders.

Per contra, encara hi ha un equip que no coneix la victòria: Guasones. No obstant això, cal recordar que els navarresos són nous a la categoria i que no compten amb els inversos que sí que té Rebels Gaming. Una altra de les decepcions d’aquesta arrencada és Giants Gaming. En l’any 1 sense The3Antonio, els malaguenys no estan a l’altura de la seva història i només sumen dos triomfs, fet que els situa en la penúltima posició, empatats amb UCAM Tokiers, i ja a dues victòries de les posicions de play-off pel títol, que ara marca Squad Koi (3-4).

Entremig, precisament se situa Finetwork Koi. A ningú se li escapa que la guerra dels d’Ibai i Piqué està clarament centrada en la LEC, però el popular streamer sempre ha manifestat que vol guanyar també a la Superliga. De moment, encara que fora de les eliminatòries pel títol, les té a tocar. Per davant, amb 4-3 hi ha el Barça i Fnatic TQ. Ambdós equips, més irregulars que en cursos anteriors, no han perdut el pols dels primers classificats.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply