Una imatge promocional de Pokémon GO.
Destacat Notícies Tendències

Pokémon GO, el popular videojoc gratuït per a telèfons mòbils que utilitza la tecnologia de la realitat augmentada, va esdevenir tot un fenomen mundial quan va sortir al mercat en la seva versió beta el juliol del 2016. Des del seu llançament, el títol de Niantic compta cada vegada amb més criatures que pertanyen a les vuit generacions existents de la saga, però com és evident tot té un límit.

És davant d’aquesta qüestió quan sorgeix la pregunta: què passarà quan no hi hagi més Pokémon per afegir a Pokémon GO? Segons ha explicat a Eurogamer Philip Marz, un treballador de Niantic, encara que s’assoleixi el límit de Pokémons introduïts en el joc, “hi ha altres iniciatives diferents en les quals estem pensant per mantenir l’impuls” que s’ha aconseguit durant tot aquest temps.

Però Marz va més enllà: “Tenim la missió i l’ambició de fer de Pokémon Go un joc en el qual es pugui jugar no només durant els propers cinc anys, sinó durant deu o quinze anys més”, assegura. “Crec que el rècord dels darrers cinc anys ens ha situat en una gran posició per continuar donant aquest impuls”, afegeix.

Amb aquestes declaracions queda bastant clar que a Pokémon GO encara li queda recorregut per endavant, ja que tan bon punt s’hagin ‘esgotat’ els Pokémon per afegir, Niantic té iniciatives pensades per allargar l’experiència del joc fins a una dècada més.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply