Competicions Equips League of Legends Notícies Tendències

Incògnita resolta. Rebels Gaming, l’equip d’eSports del futbolista del Manchester United, David de Gea, serà el desè equip de la Superliga de League of Legends de la LVP. Així ho va anunciar ahir la competició, mitjançant un comunicat, i donant per tancat així el procés de selecció que havia de dirimir quin seria el darrer club, després de confirmar-se l’ascens de Guasones.

“Donem la benvinguda a Rebels Gaming a la Superliga de League of Legends. Compten amb una proposta de valor i un pla a mitjà i llarg termini, des d’un punt de vista econòmic, esportiu, de comunicació i continguts, que segur ajudarà a la Superliga a aconseguir el següent nivell. Des de LVP, donem les gràcies a la resta de clubs que han presentat la seva candidatura per a formar part de la competició d’eSports més prestigiosa del país” va explicar el CEO de la LVP, Jordi Soler.

Per la seva part, David de Gea va declarar que “estem encantats que Rebels Gaming entre a formar part de la Superliga de League of Legends. És un pas important per a l’estratègia del club. Ja estàvem en la principal lliga regional de VALORANT i formar part de la de League of Legends era l’evolució natural. Arribem amb ganes de treballar molt i bé i guanyar-nos un espai en l’escena”.

Així doncs, els 10 equips que es batran en els dos splits de la temporada vinent seran, a banda del citat Rebels Gaming, els històrics Giants Gaming, Movistar Riders, UCAM Tokiers, i els arribats el curs passat Barça eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork Koi i Bisons eClub; als que cal sumar el recentment ascendit Guasones. Cal recordar però que en aquesta edició, i després d’aconseguir plaça en la LEC, Heretics i Koi no competiran amb les seves primeres plantilles en la competició espanyola.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply