Destacat League of Legends Notícies Tendències

Rebels Gaming es va proclamar, divendres, com a campió de la fase regular de la Superliga de League of Legends en el seu debut en la màxima competició espanyola de LoL. Els de David de Gea van fer el que havien, que era guanyar el seu partit contra Finetwork Koi, i esperar una punxada de Los Heretics, l’acadèmia de Team Heretics, que es va produir en un ajustat matx contra Movistar Riders. Així doncs, Rebels es va quedar com a líder en solitari i campió, amb un balanç de 14-4, mentre que els heretges van ser finalment segons amb 13-5.

La tercera i la quarta posició final no van variar i van ser per Fnatic TQ (12-6), que mica en mica es comença a assemblar a l’equip que va enlluernar en l’split de Primavera del 2022, i pel Barça, que malgrat els alts i baixos de la temporada, s’ha acabat consolidant com un club de plat off (11-7). Qui va aconseguir millorar la seva posició va ser, precisament, Movistar Riders. Els de la telefònica que van guanyar a Heretics, van acabar superant a Bisons eClub, que van caure contra Fnatic.

Precisament, aquest enfrontament es repetirà en la primera ronda de les eliminatòries pel títol, on Fnatic TQ i Bisons es veuran les cares. El guanyador es trobarà en els quarts contra el vencedor de l’enfrontament entre Movistar Riders i el Barça, que serà dimecres. Ja dijous, en la primera de les semifinals, Rebels i Heretics jugaran per ser el primer en tenir una plaça garantida per Saragossa. Sens dubte, una setmana d’allò més intensa.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply