Notícies Tendències VALORANT

David de Gea va guanyar la partida a Casemiro; o cosa que és el mateix, Rebels Gaming va imposar-se a Case Sport en la primera final de la Rising: Valorant, la competició oficial a Espanya del shooter de Riot. La final va estar renyida en tot moment, i un gir de guió podia haver canviat el guanyador final, doncs la competència es va tancar amb un ajustat 3-2 per als nois de de Gea.

Els canvis en el marcador van ser una constant en la final, ja que Case Esports va començar guanyant, apuntant-se el primer punt del partit, encara que Rebels li va donar la volta al marcador de la mà de Alessio “musashi” Xhaferi, MVP de la final. Amb 2-1, els de Casemiro van aconseguir força la cinquena partida de desempat, però Rebels no es va deixar sorprendre i es va imposar per un contundent 13-8.

Amb aquest triomf, Rebels Gaming serà el representant espanyol en la fase d’ascens a VCT, que es disputarà a principis d’abril i en la qual tindrà l’oportunitat de barallar per aconseguir la màxima competició continental del joc de Riot Games. Cal destacar també les audiències de la competició, que van superar els 100.000 espectadors de mitjana en tots els partits.