Notícies Tendències

Aquesta passada matinada, a les 12 de la nit hora de Barbados, l’Illa de Carib ha trencat els lligams que tenia amb l’Imperi Britànic després de més de 4 segles formant part d’aquesta monarquia. La ja proclamada president de la República de Barbados, Sandra Mason, ha calat la Union Jack per entregar-la al Príncep de Gal·les i hereu al tron britànic, Carles.

Poc tindria a veure amb el sector digital, malgrat hagin nomenat Rihanna com a heroïna nacional, si no fos perquè fa uns dies, Barbados va anunciar que seria el primer país del món en comptar amb una ambaixada digital al Metavers, que estarà operativa a partir de gener del 2022, segons va informar el Govern. El Ministeri d’Afers exteriors i Comerç Exterior va anunciar fa tot just 10 dies un acord amb Decentraland, un dels mons digitals més populars, per a obrir una ambaixada virtual. És la primera pedra del pla de Barbados: obrir ambaixades en els diferents metavers que s’espera que proliferin en els propers mesos.

Barbados creu que amb aquesta acció, pren la davantera en aquest nou món que s’albira i que recorda i recupera la idea del mític Second Life, un món virtual de principis dels dos mil, massa modern pel context tecnològic que li va tocar viure. Està per veure si aquesta aposta per la virtualitat de l’illa del Carib tindrà repercussió i s’hi sumaran altres estats. De moment, el país del trident, pren la davantera.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply