La triologia remasteritzada de GTA, més a prop.
Destacat Notícies Tendències

A finals d’aquest octubre se celebra un dels aniversaris més especials per a Rockstar Games: es compleixen 20 anys des de llançament oficial de Grand Theft Auto III. Un títol que sens dubte ha deixat una forta empremta en la història dels videojocs gràcies a la sensació de llibertat i immersió que la companyia va generar en milions i milions de jugadors arreu del món. A banda d’obrir el camí del gènere del món obert, GTA III va esdevenir un fenòmen cultural juntament amb els seus predecessors i llegendaris Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas.

A través de la seva pàgina oficial, Rockstar Games ha volgut agrair a tots els jugadors el suport que durant tants anys s’ha donat a la saga. Un suport que ha contribuït a convertir el GTA en un dels títols que més èxit ha tingut durant les dues darreres dècades, col·locant-lo com el segon més venut de la història dels videojocs (GTA V), només per darrere de Tetris i Minecraft.

És per tot això que, amb motiu del 20è aniversari, Rockstar Games ha anunciat que els tres videojocs inicials de GTA (GTA III, GTA Vice City i GTA San Andreas) sortiran a la venda aquest any en un format remasteritzat per a les consoles d’antiga i nova generació. Així, Grand Theft Auto: The Triology – The Definitive Edition estarà disponible per a PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

La trilogia veurà la llum amb una sèrie de millores generals que inclouen canvis substancials en l’apartat gràfic i millores de joc modernes pels tres títols, sense deixar de mantenir l’aspecte clàssic dels jocs originals. Malgrat que encara no han transcendit tots els detalls, la companyia s’ha compromès a avançar més informació al llarg de les properes setmanes.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply