Aliança entre SEGA i Microsoft.
Destacat Notícies Tendències

SEGA i Microsoft han arribat a un acord per a establir una aliança estratègica que permeti la creació a escala mundial de videojocs de nova generació mitjançant la plataforma al núvol Azure. Així doncs, l’aliança ‘Super Game’, tal com ha estat batejada, es basa en una nova iniciativa centrada en el desenvolupament de títols “nous i innovadors” que tinguin com a enfocament clau els següents termes: Global, En línia, Comunitat i Utilització de la propietat intel·lectual.

Tal com detalla SEGA a través de la seva pàgina oficial, actualment ens trobem en un món més connectat que mai després de la implementació generalitzada del 5G i l’expansió de serveis al núvol, fet que permet als consumidors poder gaudir més fàcilment de contingut d’entreteniment d’alta qualitat en qualsevol moment i espai.

És per aquest motiu que, tenint en compte aquest factor, l’aliança entre SEGA i Microsoft té entre els seus principals objectius “optimitzar els processos de desenvolupament i continuar oferint experiències d’alta qualitat als jugadors que utilitzen tecnologies d’Azure”.

Amb aquesta col·laboració, i tenint en compte que la màquina de Microsoft (Xbox) es troba endinsada en l’acceleració de la nova generació, SEGA tindrà capacitat d’adaptar-se de manera eficaç “als estils de treball diversificats i als possibles canvis d’infraestructura”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply