Destacat Esdeveniments Notícies Tendències

Joan ‘Shanks’ Namay ja és a las Vegas per afrontar els EVO, la trobada més important de l’any per a tots els jugadors de fighting. El de Giants Gaming, que s’ha fet famós competint en Dragon Ball Fighter Z, ja va anunciar fa uns mesos que deixaria aquest per fer el salt a Street Fighter 6 i que els EVO serien la seva darrera competició amb Goku i companyia.

“Vaig bé mentalment, però és un torneig una mica rar. Estan tots els bons però ningú pot saber ni pot controlar el nivell de dedicació que han tingut tots els jugadors amb la recent sortida de Street Fighter 6″ admet Shanks. El lluitador afegeix que”estic preparat, amb ganes de fer-ho bé i acomiadar-me del Dragon Ball com es mereix”. Recentment va fer quart en el World Tour.

El català es veu en ‘top 16’ sense excessius problemes i a partir d’aquí es trobarà a l’elit d’aquest videojoc, com són els francesos, japonesos i americans. En el seu camí podria trobar-se els més grans com Wade, Zane, Yasha o Nitre. “Si jugo bé, els puc guanyar. Ja he tingut bones experiències contra ells en altres tornejos i, si estic al meu nivell, tinc possibilitats”, afirma. No canvia d’equip i Cell, Vegeta i Janemba seran les eleccions de Shanks. “És el que millor em va” deixa clar.

Primer contacte amb Street Fighter 6
Els EVO també serviran perquè el de Giants Gaming comenci a competir amb el darrer Street Fighter. “Aquí intentaré donar problemes”, indica. El joc de Capcom va sortir al juny i és un fenomen de masses. Tant, que més de 7.000 persones s’han inscrit per a competir en Street Fighter 6 en l’EVO.

“És una bogeria. Estan tots els bons i molta gent desconeguda, però que jo no els conegui no significa que no siguin bons. El joc acaba de sortir i segur que bastants jugadors que haurien de passar acaben sent eliminats. És impossible saber el que succeirà aquí”, comenta Shanks. “Vaig sense preocupacions ni expectatives. Sí que m’agradaria arribar a les partides avançades contra els japonesos perquè són bons i m’agradaria mesurar-me a ells. En aquest EVO fer un ‘top 48’ o ‘top 36’ en Street Fighter 6 seria un resultat escandalós”, puntualitza.

L’EVO més gran de la història.
La irrupció de Ken, Ryu, Chun-li i companyia ha convertit aquest EVO en el més concorregut de la història. Un total de 9.182 jugadors únics s’han apuntat al campionat per participar-hi. A ningú se li escapa que el fenomen Street Fighter hi té molt a veure. I és que el fighting està vivint una segona època daurada després de molts anys.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply