Destacat Notícies Tendències

Canvi important en el món del fighting. Un dels jugadors més importants del panorama internacional, el català Joan ‘Shanks’ Namay que forma part de Giants Gaming, ha deixat el joc amb què s’ha fet popularment conegut, el Dragon Ball Fighter Z per passar a Street Fighter VI. Shanks continuarà participant en els tornejos de Dragon Ball FighterZ, però farà una transició gradual al Street Fighter, al qual es dedicarà per complet després de l’EVO, la cita per antonomàsia per a qualsevol professional de fighting games i on el català ja va fer història entre el 2019 i el 2022 portant als esports espanyols i Giants al nivell més alt que hagi aconseguit qualsevol jugador.

“En aquest CEO, en el que a Street Fighter 6 es refereix, vaig principalment a aprendre i jugar tot el possible. En Dragon Ball tindré una bona oportunitat de provar com estic de cara a l’EVO” ha declarat. “Aquest 2 de juny va sortir el Street Fighter 6 i ja s’anava coent que era el següent gran videojoc de lluita de la nova generació. Ha causat un gran boom perquè és una saga molt gran” i ha afirmat que “passar a Street Fighter és el pas natural per evolucionar en el món del fighting”.

A l’espera d’altres títols com Mortal Kombat, Tekken 8 o Project L, l’esperat videojoc de Riot Games, desenvolupadora de League of Legends i Valorant entre altres, els focus apunten ara al popular Street Fighter, un joc que ha marcat a multitud de generacions des dels anys 80, un imprescindible en els salons recreatius. La saga torna a liderar els fighting amb el llançament de la sisena part. En tot just tres dies a la venda ja s’havien distribuït més d’un milió de còpies, el que suposa tot un èxit sense precedents en el món dels jocs de lluita.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply