Destacat Notícies

Joan ‘Shanks’ Namay ja és el quart millor jugador del món de Dragon Ball Fighter Z. El català va lluir en les finals del World Tour, disputat el passat cap de setmana a Las Vegas. Es tractava del primer torneig oficial de Shanks en 2023 on encara podia haver arribat més lluny de no ser per un problema amb el comandament en l’última partida enfront de Kayne.

“Crec que el quart lloc està molt bé. Potser es podria haver fet més perquè em trobava molt bé i jugant còmode, però ser habitació en les finals del Mundial és un bon resultat”, va dir el català, que va competir amb una formació integrada per Cell, Vegeta i Janemba i va sortir primer del seu grup sense perdre cap set.

“Estava provant un comandament nou i em sentia molt còmode, m’estava agradant molt com estava jugant. Contra Kayne vaig començar a gust, però en la segona partida, lamentablement, vaig tenir un problema amb el comandament, va haver-hi una desincronització, potser li vaig donar jo sense voler… Així i tot, el quart lloc està molt bé”, va puntualitzar Shanks.

Una arrencada fulgurant
El català de Giants arribava al torneig després de diversos mesos sense competir i amb un recent canvi de comandament, però això no li va impedir dominar en els primers compassos i va imposar la seva llei com primer del grup A arrasant als seus rivals en cadascun dels sets que va disputar.

Amb un resultat de quatre victòries i zero derrotes va avançar al top 8 pel winner bracket. El seu rival va ser un clàssic del Dragon Ball FighterZ, Fenritti. El japonès, considerat una de les grans llegendes dels fighting games va derrotar a Shanks en un set molt ajustat que va poder haver-se decantat per a qualsevol dels dos lluitadors.

Ja en el loser bracket, Shanks va vèncer en una gran sèrie a Zane amb un convincent 2-0, la qual cosa li va permetre avançar a la semifinal contra un vell rival, el francès Kayne. Però el nivell de Kayne, unit al problema del comandament, van allunyar al català de la lluita pel podi. Shanks va finalitzar quart del món, Kayne va ser tercer, Wade, segon i Fenritti, primer.

Joan ‘Shanks’ Namay el passat cap de setmana a Las Vegas / Elliot Le Corre (Bandai Namco Esports)

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply