Els jocs disponibles a partir del 5 d'octubre amb la subscripció a PS Plus. / PlayStation
Notícies PlayStation Tendències

PlayStation ja ha anunciat de manera oficial els jocs gratuïts que arribaran aquest mes d’octubre als usuaris que disposin de la subscripció a PS Plus. Així doncs, Sony ha decidit revelar abans d’hora que els videojocs escollits són Hell let loose, Mortal Kombat X i PGA TOUR 2K21.

D’aquesta manera, la companyia confirma les filtracions publicades els darrers dies. Com a novetat, els subscriptors i usuaris de PS5 podran gaudir de Hell let loose, un ‘shooter’ en primera persona ambientat en la Segona Guerra Mundial. El títol ofereix partides amb tirotejos de 100 jugadors a les ubicacions més conegudes de l’enfrontament bèl·lic. Els jugadors podran escollir entre catorze rols diferents i lluitar de manera cooperativa per sobreviure un dia més.

En segon lloc i disponible per PS4 i PS5, arriba Mortal Kombat X, un videojoc llançat el 2015 i que a partir del 5 d’octubre estarà disponible a PS Plus, després de ser inclós a PS Plus Collection de la PS5. El famós títol disposa de nous estils de lluita en els diferents personatges i conversacions entre contrincants, tot conservant l’essència del joc i el seu gust per la violència.

Per cloure, el tercer i últim joc digital disponible de manera gratuïta amb PS Plus a ambdues consoles és el PGA TOUR 2K21, tota una novetat a la subscripció de PlayStation, un simulador de golf. El videojoc està pensat perquè els amants d’aquest esport puguin gaudir d’una experiència gairebé realista a la pantalla, ja que és una de les alternatives de més qualitat al gènere.

Cal recordar que els usuaris que disposin de la subscripció encara tenen temps de descarregar els títols disponibles durant el mes de setembre: Hitman 2, Predator: Hunting Grounds y Overcooked: All You can Eat.


Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply