La videoconsola Steam Deck
Tendències

La popular plataforma de venda on line de videjocs especialment per ordinador, Steam, ha fet un pas més en la seva estratègia i aquest estiu ha presentat la seva primera videoconsola, Steam Deck. La desenvolupadora del giny és l’empresa matriu, Valve, que ha apostat per una consola portàtil que recorda a les clàssiques dels 90 com la Geam Gear de Sega, amb una pantalla d’alta definició, forma rectangular i els controls a banda i banda de la pantalla.

La idea de Valve és que els usuaris d’Steam puguin “jugar a allò que vulguin i on vulguin” amb la nova Steam Deck. L’aparell no ha estat absent de polèmica: en les reserves va aparèixer una onada de compradors especuladors que al cap d’una estona la revenien per més del doble del que els costaria. I és que Steam Deck ha estat un dels booms d’aquest estiu: passats 90 minuts del seu llançament, ja s’havien fet 110.000 reserves entre Europa i els Estats Units.

Les diferents Steam Deck

Pel que fa a les versions, Steam Deck en presenta 3: una de senzilla amb 64 GB eMMC i estoig de transport, que surt a 419 euros; la intermèdia amb un cost de 549 euros i que inclou emmagatzematge ràpid, un perfil exclusiu a la comunitat Steam i 256 GB NVMe per SSD; i el model prèmium que s’enfila fins als 679 euros i que eleva les prestacions a 512 GB NVMe per SSD, una pantalla antireflectora de gran qualitat i un teclat virtual, a banda de la resta d’extres que té la versió intermèdia.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

[…] i l’aparador que representa aquest esdeveniment per a la promoció de l’Steam Deck, la pròxima videoconsola portàtil d’Steam, cal recordar que encara no compta amb una data exacta de llançament al mercat, per la qual cosa […]

Leave a Reply