League of Legends Notícies Tendències

Ja està la final definida i Team Heretics i UCAM Tokiers es jugaran la final de la Iberian Cuo, després que ahir a la tarda els heretges es desfessin del Barça en un espectacular partit que es va decidir en el cinquè mapa (2-3). L’actual campió de la Superliga i del European Masters va estar contra les cordes durant diverses fases de l’eliminatòria i va haver de recórrer a un cinquè mapa on es va estrenar el blind pick (selecció de campions a cegues) per a doblegar el Barça eSports, que tanca el seu primer any competitiu amb bona nota. Per la seva part Team Heretics té l’oportunitat de sumar la triple corona, una fita que semblava impossible després de quedar fora de la lluita pel títol en l’split de primavera, a les primeres de canvi.

Per la seva part, els murcians van assegurar la seva presència en la final després de superar amb claredat a Finetwork KOI (3-0) en la primera semifinal, en la qual va brillar amb especial intensitat el noruec Jorgen “Hatrixx” Elgaen. UCAM Tokiers es va emportar un primer mapa igualat i va veure com Finetwork KOI desaprofitava l’oportunitat de posar l’empat en el marcador en el segon. En el tercer, l’equip propietat de Ibai Plans i Gerard Piqué gairebé no es va deixar veure sobre l’Esquerda de l’Invocador i va veure com s’esfumava el seu bitllet a la gran final de PortAventura World.

La darrera cita del calendari de League of Legends espanyol serà doncs aquest dissabte, 19 de novembre, amb la final de la Iberian Cup. El PortAventura Convention Center omplirà els seus més de 800 localitats i coronarà a un campió inèdit, ja que en el palmarès de la competició només apareixen fins ara els noms de Giants i MAD Lions. La final arrencarà a les 6 de la tarda i es podrà continuar pel canal de Twitch de la LVP.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply