Destacat Ho Sabies?

Those Who Came: Healing Solarus és el joc que va ser estrenat en 2021 i que, tan sols un any després, va esdevenir-se el millor videojoc en català segons l’audiència del SAGA (Saló del Gaming de Catalunya). Creat a Espanya amb una temàtica de supervivència cooperativa, RPG i estratègia, l’objectiu és curar el món Solarus. A més, s’ha de tornar a omplir-lo de vida i construir noves llars per a tots els habitants.

Ara, anuncien el llançament d’una nova versió, la qual inclou accions destinades a mitigar les conseqüències del canvi climàtic: la capacitat de curar el nostre planeta Terra un cop completada la sanació de Solarus. Una acció que “com a partidaris entusiastes del moviment Playing for the planet movement, està en la nostra ètica contribuir proactivament a la preservació ambiental. Aquesta col·laboració marca un pas modest, però significatiu en el nostre viatge continu”, ha manifestat el cofundador i GCD de RolldBox Games, Ferran Pérez.

Existeixen cinc elements clau en el joc:

🔸 4 Energies a la teva disposició per moure’t per Solarus – Escull el teu propi estil utilitzant l’Energia amb diferents modeladors: Airy, Ether, Firei i Jointer.
🔸 Juga sol o amb un equip de fins a 4 amics – Dins d’una campanya plena de desafiaments per aturar Bineok i el seu experiment.
🔸 Explora i troba els diferents vestits per interactuar amb el Planeta i restaurar la vida a Solarus per convertir-lo en la teva nova llar.
🔸 Com més curis, millor serà el resultat – Podràs enfrontar-te al desafiament final amb molts més avantatges mentre cuidis del planeta.
🔸 I amb el “Pulse”, podràs curar temporalment Solarus i aturar les seves amenaces contra tu!

La Definitive Edition també està disponible a la botiga d’Epic Games, on esperen que la puguin gaudir nois i noies a partir de 10 anys.

“Estem particularment emocionats per l’alliberament de l’Edició Definitiva perquè enriqueix l’experiència de joc de múltiples maneres”, ha iniciat el director creatiu d’empresa, que ha afegit que “els jugadors ara poden participar en nous mètodes de curació. A més, hem introduït una funció emocionant al final de l’aventura: una interacció amb el nostre planeta Terra! Aquesta era una fita molt preuada per a nosaltres, i estem encantats d’haver-la fet finalment realitat”.

La cofundadora i CEO de l’empresa, Conxi Pérez, ha declarat que estan “immensament orgullosos de ser el primer estudi a Espanya en col·laborar amb dots.eco, integrant l’acció crucial de salvar el planeta Terra en els nostres videojocs”. Ha explicat, que per cada acció exitosa en el joc relacionada amb el canvi climàtic, els jugadors rebran un certificat personalitzat de dots, destacant la seva contribució específica entre les vuit accions possibles que han incorporat.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply