ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing

El pilot de l’ACA eSports, Miguel Marques, va finalitzar ahir en la novena posició en el circuit de Jerez. La cursa, que era la segona de la temporada de la Segona Divisió de la Liga de Escuderías, també va deixar a Helder Cerqueira en la 12a posició, fet que va permetre a l’equip sumar un total de 43 punts, per situar-se en la zona tranquil·la de la classificació, sent la novena escuderia del rànquing. El triomf va ser per Luis Martínez, de l’XBD Emiral Blue.

Miguel Marques / ACA

“La qualificació no va ser la millor. Però vaig fer una bona sortida, avançant cinc vehicles” ha explicat Marques. En la segona volta, després de rebre una petita sanció va perdre el que havia guanyat, però “gràcies a la bona estratègia de l’equip vam aconseguir remuntar. Tot i que la combinació de circuit i el vehicle no va ser molt bona, sortim contents” va manifestar el novè classificat.

Helder Cerqueira / ACA

“Vaig sortir de la posició 25, i en cursa havia de remuntar com fos” explicava Cerqueira que va afegir que “passades dues voltes, i gràcies a l’estratègia, fent dues parades més curtes del normal, em va servir per pujar fins a la 12a posició i sumar punts de cara a la classificació general”. La següent cita per als pilots de l’ACA eSports serà en dues setmanes, al circuit britànic de Donington Park, on tot sembla indicar que Octavi Pisco i Nuno Pereira estaran al volant del GT3.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply