El nou 'Amiga'
Tendències

El dispositiu sortirà a la venda a principis del 2022 amb un preu inicial de 129,99 euros

Excel·lent notícia pels amants de les consoles i els videojocs retro: després de 34 anys del seu llançament, la companyia Retro Games ha anunciat la creació de The A500 Mini. Es tracta d’una rèplica en miniatura de la clàssica Amiga 500 (1987) de 16 bits, que sortirà al mercat a principis del 2022 i que pretén que els més joves i els nostàlgics puguin gaudir d’alguns dels jocs que van marcar tota una generació.

El paquet inclourà un ratolí USB, un gamepad de precisió de vuit botons amb un disseny renovat, un cable d’alimentació, un d’HDMI per tal que sigui compatible amb les televisions actuals, i una col·lecció de fins a 25 jocs emmagatzemats internament. També s’hi podrà connectar un teclat de PC estàndard extern per adquirir funcionalitats addicionals. A més a més es permetrà guardar i reprendre les partides en qualsevol moment.

Fins a la data, però, Retro Games només ha confirmat una dotzena de títols, entre els quals destaquen: Another World, Worms: The Director’s Cut, The Chaos Engine o Simon The Sorcerer. Però això no és tot: la consola també permetrà als usuaris carregar jocs propis a través d’una memòria USB. Tot plegat amb un preu de sortida que se situarà en els 129,99 euros.

Marc Pérez

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply