Torna l'Steam Next FEst.
Notícies Tendències

Steam celebrarà entre els propers 1 i 7 d’octubre una nova edició del Next Fest, un esdeveniment que ofereix als jugadors de PC la possibilitat de gaudir de centenars de demos de jocs que es llençaran al mercat pròximament, veure retransmissions en directe i xatejar amb els equips responsables de diferents títols en procés d’elaboració.

Totes aquestes demostracions es podran provar de manera gratuïta mentre duri l’esdeveniment, malgrat que el seu ús deixarà de ser accessible un cop aquest finalitzi. Malgrat que encara no ha transcendit la llista exacta de videojocs que estaran presents en aquest festival, sí que s’han desvetllat alguns en el tràiler promocional d’Steam com són Airhead; Unexplorer 2: The Wayfarer’s Legacy; Anno: Mutationem; Biwar Legend of Dragon Slayer; Mahokenshi; Decoherence; Inscryption, o Negative Nancy.

Tot i l’aparador que representa aquest esdeveniment per a la promoció de l’Steam Deck, la pròxima videoconsola portàtil d’Steam, cal recordar que encara no compta amb una data exacta de llançament al mercat, per la qual cosa s’espera que es pugui trobar a les botigues de cara a les festes de Nadal.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply