Destacat Notícies VALORANT

La Liga de Videojuegos Profesional i Riot Games estrenen avui mateix Game Changers Showdown, una competició de VALORANT en el qual participaran creadores de continguts i jugadores professionals i que servirà d’aperitiu per al Game Changers Championship, el mundial femení del shooter de Riot Games.

Game Changers Showdown es disputarà fins demà, comptarà amb la participació de quatre equips liderats per quatre creadores de contingut i es podrà seguir íntegrament en el canal de Twitch de LVP. Les capitanes seran Paula “Devilasxa” Blanco (Rebels Gaming), María “Toki Toki” Pérez (Case Esports), Lídia “Didii” Del Moral (Rebels Gaming) i Laia “MissLaia” Miralles, qui han configurat el seu equip amb una sèrie de condicionants: només dos jugadors masculins i només dos professionals de Valorant, dels quals un podrà ser internacional.

Jess “Jesskiu” Gorzycka, Sandra “Leviathan” Cap, Daniel “SirMaza” Maza o Ramiro “Z0k3r” Martín formaran part de la competició. El torneig es desenvoluparà en format GSL: aquesta tarda es jugaran cinc partits al millor d’un mapa i demà es jugarà la gran final al millor de tres mapes. Tots dos dies, la retransmissió arrencarà a les 17.00 hores i comptarà davant les cambres amb figures reconegudes de la narració com Vilma “Emma Pache” Arrufat, María “Tainim” García o Beatriz “kaquka” Alonso.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply