Imatge promocional de Far Cry 6 a Zero Latency Andorra.
Destacat Notícies Sense categoria Tendències

La realitat virtual, aquell concepte que als 80 semblava quelcom llunyà i eteri, avui en dia està plenament integrat a les nostres vides. Una de les principals aplicacions d’aquesta és, sens dubte, l’entreteniment, i és aquí on els videojocs tenen un espai privilegiat. Qui no ha pensat en ser un heroi o un criminal i utilitzar les armes per escapar d’una illa deserta, obrir-se pas enmig de mons galàctics o bé simplement superar reptes tenint el propi cos com a comandament?

Aquesta immersió en els videojocs, amb diferents possibilitats, és el que ofereix Zero Latency Andorra, ja que és precisament això, un punt de partida per entrar i gaudir d’una sessió de joc exercint de protagonista. Equipat amb ulleres, auriculars, motxilla i una arma, la supervivència és el lema dels jugadors que decideixen experimentar aquesta realitat virtual, ja sigui sols, en parella o en grups. Arribats en aquest punt, només cal que l’usuari decideixi si es vol enfrontar contra zombis o pirates i delinqüents.

Una de les darreres novetats que incorpora Zero Latency convida els jugadors a endinsar-se en el món de Far Cry 6. Des d’un inici, es planteja un escenari amigable situat a l’illa de Rook, un espai que ben aviat es torna hostil quan t’assabentes que Vaas i el seu exèrcit de sequaços han capturat i empresonat el teu equip. L’objectiu de la missió és clar: fer tot el necessari per sortir amb vida.

Aquesta experiència de joc està pensada per a un grup de fins a vuit jugadors majors de 13 anys. La sessió, que compta amb una valoració de gairebé 9 sobre 10, té una durada de trenta minuts que passa volant gràcies a la diversió i el ritme frenètic que se t’ofereix en tot moment.

Gaudeix d’aquest teaser que des d’ANA Gaming hem elaborat després de superar el repte que planteja Far Cry:

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply