Notícies Tendències

Ubeat Live Zero México, la primera edició mexicana del festival dels eSports i del Gaming, que va néixer aquest juliol a Barcelona, va ser un èxit i va tancar amb l’assistència de més de 2.700 persones, segons ha informat avui la LVP, marca sota la qual Mediapro i Asdeporte van organitzar l’esdeveniment, que va comptar amb actuacions de freestyle que van complementar les jornades competitives de League of Legends.

El festival va servir també per coronar al nou campió de League of Legends del país. L’escenari principal de l’esdeveniment va acollir la gran final de la Divisió d’Honor Telcel, la lliga oficial del joc de Riot Games a Mèxic, amb una trobada entre el vigent campió, The Kings, i Atheris Esports. Els reis del LoL a Mèxic no van donar opció al seu rival (3-0) i van assegurar-se el tron un any més. A banda dels assistents que van gaudir del xoc en directe, la retransmissió de LVP va superar els 15.500 espectadors únics.

La jornada en Camp Mart s’havia iniciat amb la viewing party de la Lliga Llatinoamèrica (LLA), la màxima competència de League of Legends en el continent patrocinada per Santader, que va permetre viure en conjunt la transmissió dels playoffs entre dos equips mexicans que fins fa poc triomfaven en la Divisió d’Honor Telcel: Estral Esports i Team Aze, en el qual els Déus egipcis van sortir victoriosos.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply