Destacat Notícies Tendències

La saga Assassin’s Creed, una de les més mítiques d’Ubisoft, té una salut de ferro. Almenys això se’n desprèn de l’Ubisoft Forware 2022, on la companyia va anunciar fins a sis noves edicions del clàssic d’acció i aventures, ambientat en diferents èpoques de la història. Però, anem a pams. Abans d’obrir nous arcs, cal tancar l’actual Valhalla. Segons apunten les informacions facilitades per la companyia, s’estaria treballant en un darrer DLC que tanqués l’arc nòrdic i permetés finalitzar de manera espectacular la història d’Eivor amb ‘The Last Chapter’. A més a més, les mateixes informacions apunten que aquest darrer episodi seria gratuït per tal que tothom que hagués adquirit el joc pogués tancar la trama vikinga.

A partir d’aquí, comença el festival d’anuncis. El primer, que si no hi ha canvis, es llençarà el 2023 per a totes les plataformes és Assassin’s Creed Mirage. En aquest cas, Ubisoft situa l’acció al Bagadad del segle IX, i es jugarà sota la personalitat de Basim. En clau de futur, tot i que encara sense confirmar, la companyia de videojocs va dispara ja els dos nous destins de la saga: el Japó Feudal i l’alta edat mitjana Europa. Sota el nom d’Assassin’s Creed Codename, Es desenvoluparà la vessant samurai amb Red, i el cavaller medieval amb Hexe.

El salt al mòbil
L’èxit de la nissaga ha portat a fer un pas més i crear una versió exclusiva per a telèfons mòbils. Es tracta de l’Assassin’s Creed Codename Jade, que ambientat a la Xina imperial, traslladarà una experiència i una aventura completament diferents a les viscudes fins a la data. Finalment, es va anunciar una col·laboració amb Netflix per portar tres jocs de la companyia al servei gamer de la marca d’streaming, dels quals serà una versió exclusiva per a mòbils que ja es va deixar clar que no serà Codename Jade. Sis nous jocs en els propers anys per als fans d’una franquícia que està més en forma que mai.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply