League of Legends Notícies Tendències

Sorpresa en la final de la Iberian Cup disputada aquest diumenge a Port Aventura. El favorit, Team Heretics, no va poder cloure amb la cirereta de la triple corona la temporada, i després de guanyar l’split d’estiu de la Superliga de LoL i l’European Masters, se li va escapar la darrera competició de l’any en caure contra uns renascuts UCAM Tokiers.

Els murcians van trencar els pronòstics i es van fer amb la cinquena edició de la Iberian Cup de League of Legends. Liderats pel polonès Dominik “Zamulek” Biela, MVP de la final, els universitaris no van donar cap opció als heretges, a qui van doblegar per 3-1. Malgrat tot, Heretics es va endur el primer mapa, però aquest fet només va ser un miratge, atès que UCAM va guanyar, amb solvència, els tres següents.

Cal destacar també que el PortAventura Convention Centre de PortAventura World, havia penjat el cartell de no hi ha entrades per a omplir les seves gairebé 900 localitats. A més a més, la final va reunir 200.000 espectadors en el canal de Twitch de LVP, la millor marca d’aquesta Iberian Cup i va sumar més de 127.000 hores vistes i aconseguint un pic de 32.602 espectadors concurrent.

El CEO de la LVP, Jordi Soler, va declarar que “per nosaltres, és un orgull tancar la temporada competitiva des d’un escenari tan especial com PortAventura. El nou format de la Iberian Cup ha estat un encert, ja que el públic ha respost de manera excel·lent. Aquest és un bon punt de partida per a continuar innovant de cara a 2023 i continuar millorant el nostre producte”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply