Notícies Tendències

Falten només 48 hores perquè arribi el Ragnarok. En altres paraules, perquè els jugadors de PS4 i PS5 puguin tenir a les seves mans el que tots els experts apunten a Joc de l’any, la darrera aventura de Kratos en l’arc nòrdic de la franquícia, el God of War: Ragnarok. I per tal que ningú perdi detall, 3DJuegos ha preparat un espectacular reportatge per tal d’explicar i narrar com s’arriba fins aquí. Sota el nom de “Las Heridas de Kratos” es conta part dels entramats que s’han donat en tots els jocs de la nissaga i les diferents experiències que l’espartà ha tingut amb les deidads.

Malgrat els jugadors més novells només coneguin el Kratos veterà i pare de família, la història de God of War neix el 2005 i no pas en terra de vikings, sinó al Panteó Grec. En aquest mini document de poc més de 20 minuts, es repassa totes les vivències de Kratos fins a ser aquest home forçut i barbut que s’obre pas a cops de la destral Leviathan. Sens dubte, una bona manera d’escalfar motors tot escoltant la sempre imponent veu de Rafael de Azcárraga, l’actor que posa veu al Déu de la Guerra. El Ragnarok, dimecres.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

[…] ha estat sobre la taula dels grans estudis i desenvolupadors de jocs, com ho vàrem veure en God of War: Ragnarok, i també dels creadors de perifèrics. En aquest cas, PlayStation s’ha aliat amb Logitech […]

Leave a Reply